JIKIDEN REIKI & AURA CHAKRA HEALING

Als jouw energiestroom verstoord is geraakt in jouw lichaam of in jouw energieveld, kun je onder andere last krijgen van stemmingswisselingen, hoofdpijn, buikpijn of menstruatieklachten. Soms kun je ook aanhoudende gekke kwaaltjes blijven houden. Herkenbare klachten?

Het doel van deze behandeling is om de energiestroom, daar waar die is verstoord is, weer te versterken. Dit in je lichaam maar ook in je energieveld. Door deze manier van handoplegging en het behandelen/vitaliseren van je aura versterken we het eigen herstelvermogen van jouw lichaam. Blokkades zonder verklaring kunnen daardoor zichzelf weer laten herstellen.

Wanneer er verklevingen in jouw energieveld zitten kun je last krijgen van gekke kwaaltjes. Zo kun je continu vermoeidheid voelen of vreemde lichaamspijntjes ervaren. Zo af en toe je energieveld uit te laten kammen en je chakra’s beter te laten stromen zorgt voor een betere balans en gezondheid in lichaam en geest. 

Heb je een specifieke klacht? dan kunnen we daar ook gericht op gaan werken door dat deel specifiek mee te nemen in de behandeling. Wanneer we deze klacht behandelen is het belangrijk om te weten dat je 24 uur daarna niet mag douchen. Dit omdat je dan de ‘energetische pleister’ eraf kunt spoelen.

Vooraf hebben we altijd even een moment van opstarten en kennisgeving over wat er gaat gebeuren. Jij houd tijdens de behandeling je kleding aan en ligt rustig op de massagetafel met een deken over je heen. Sommige mensen vallen heerlijk in slaap tijdens deze behandeling, compleet begrijpelijk en dat mag ook gewoon!

Reiki in Leeuwarden Massage in Friesland - Lomi Lomi - Reiki - Massage - Pure cacao in Friesland Leeuwarden

BETAAL JE ONLINE VOORUIT? DAN BESPAAR JE 5 EURO!

Openingsdagen

Maandag t/m zaterdag op afspraak geopend.

Emailadres

info@centrumsatori.nl

Telefoonnummer

0620242083
Beperkt bereikbaar

Adres

Legedyk 4, 8935 DG  
in Leeuwarden.
Incl. gratis parkeren.