PURE CACAO

Het is algemeen bekend dat ik een cacao liefhebber ben, vooral als je me op instagram volgt, dan is dat overduidelijk. Tijd voor een beetje informatie. Want wat is die pure cacao toch?

Cacao wordt vaak gezien als een lekkernij, maar dit is de algehele bewerkte cacao. Pure cacao (onbewerkt) is meer dan dat. Volgens de Maya’s is cacao ‘het water dat door het hart heen stroomt’, vanwege de helende krachten die onbewerkte pure cacao bevat. Niet alleen bevat het voedingstoffen die helend en gezond zijn, zoals magnesium voor focus en ijzer voor energie, maar het brengt ook ontspanning in lichaam en geest. Het liefdevolle plantmedicijn activeert je geluks-en liefdeshormonen en opent je hartchakra in volledige zachtheid naar jezelf. Zelf drink ik elke ochtend een daily dose, heerlijk om te verdiepen in mijn meditatie. Dit verschilt in grammen met een ceremonïele dosis die je bij een cacaoceremonie zou drinken. 

De zoektocht naar juiste cacao is moeilijk. Ceremoniele cacao voor je cacaoceremonies is makkelijk te vinden, je vind vele op internet. Maar na bijna twee jaar met cacao te werken, heb ik gemerkt dat er echt een groot verschil in zit! Wist je bijvoorbeeld dat sommige cacaobomen zo gepland worden als snel – groeiers, en ook die cacao wordt gewoon verkocht als ceremonieel. 

Om die reden ben ik gaan samenwerken met Pure Kakaw. Goede betrouwbare eerlijke pure cacao, onbewerkte ceremoniële cacao. Voor mij bevat dit een cacao met een goede trilling, juiste frequentie. Nieuwsgierig? Alle informatie en om eventueel ook cacao te kopen vind je op mijn Soulshop: hier!

Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze met liefde voor je!

Pure cacao ceremoniele cacao cacaoceremonie friesland

Openingsdagen

Maandag t/m zaterdag op afspraak geopend.

Emailadres

info@centrumsatori.nl

Telefoonnummer

0620242083
Beperkt bereikbaar

Adres

Legedyk 4, 8935 DG  
in Leeuwarden.
Incl. gratis parkeren.