CACAO & NIDRA AVOND

Elke laatste donderdagavond van de maand nodigen wij, Cassandra en Lizette, jou uit om de dag/maand af te sluiten met een moment voor jezelf. Een ontspannende beleving met Yoga Nidra en een klein kopje pure cacao. Aanwezig zijn, ontvangen en beleven. Van buiten naar binnen.

Yoga Nidra

De woorden Yoga Nidra kun je in het Sanskriet vertalen naar ‘verbinden’ en ‘slaap’, ook wel genoemd ‘de slaap van de yogi’.
Het is een prachtige stemgeleide en liggende reis met als doel; een reset in je systeem te creëren. Deze reis is gevuld met mooie ontspanningsmethodes. De methodes hebben als doel om je hersengolven in de diepe Thèta bewustzijnsstaat te brengen. Dit is een staat van bewustzijn waarin je los bent van alle laagjes, filters en zelfopgelegde ‘verhalen’. Het lichaam is dan beter in staat het balans te vinden en te verbinden. 

Pure cacao
Volgens de Maya’s is cacao ‘het water dat door het hart heen stroomt’, vanwege de helende krachten die onbewerkte pure cacao bevat. Niet alleen bevat het voedingstoffen die helend en gezond zijn, zoals magnesium voor focus en ijzer voor energie, maar het brengt ook ontspanning in lichaam en geest. Het liefdevolle plantmedicijn activeert je geluks-en liefdeshormonen en opent je hartchakra in volledige zachtheid naar jezelf.
 Op deze avond drinken we een kleine dosis cacao. Net genoeg om de ontspanning en focus naar binnen te brengen. Dit zorgt ervoor dat je toch heerlijk kunt slapen, net anders dan bij een ceremoniële dosis waarbij je meer een activerend effect krijgt.  Eventueel daarom ook daardoor een fijne manier om kennis te maken met cacao. 

Praktische info:
* Deze avond is in samenwerking met Cassandra van ‘Heel Jezelf Zijn’. Haar instagram is hier te vinden: Klik hier
* Vanaf 29 februari, elke laatste donderdag avond. 
* Tijd: 19.00 – 20.30 uur
* Locatie: bij mij op locatie, Legedyk 4, 8935 DG in Leeuwarden.
* Energetische uitwisseling is 37 euro
* Heb je vragen? Dat kan via info@centrumsatori.nl 
* Wil je je ‘ticket’ kopen? Dat kan snel & gemakkelijk via mijn webshop Soulshop by Satori: Klik hier

Veel liefs, Cassandra & Lizette

 

Yoga nidra Leeuwarden Friesland Cacao met yoga nidra ontspanningsmoment voor mezelf

Openingsdagen

Maandag t/m zaterdag op afspraak geopend.

Emailadres

info@centrumsatori.nl

Telefoonnummer

0620242083
Beperkt bereikbaar

Adres

Legedyk 4, 8935 DG  
in Leeuwarden.
Incl. gratis parkeren.