CACAOCEREMONIE

Pure cacao wordt vaak gezien als een lekkernij, maar dit is de algehele bewerkte cacao. maar Pure cacao is meer dan dat. Volgens de Maya’s is het ‘het water dat door het hart heen stroomt’, vanwege de helende krachten die onbewerkte pure cacao bevat. Niet alleen bevat het voedingstoffen die helend en gezond zijn, zoals magnesium voor focus en ijzer voor energie, maar het brengt ook ontspanning aan lichaam en geest. Het liefde volle plantmedicijn activeert je geluks-en liefdeshormonen en opent je hartchakra in volledige zachtheid naar jezelf. Pure cacao brengt een moment voor jou om naar binnen te keren en volledig te ZIJN. Je compleet te verbinden met lichaam, geest & ziel.

Volgende ceremonie is op 7 juli! Zie alle info onderaan deze pagina

Wat gaan we doen in de cacaoceremonie?
Onze cacao ceremonie bestaat uit het maken van je eigen cacaodrank, verschillende meditaties, Yin yoga en Sound & Healing. We combineren deze ingrediënten tot een mooie ceremonie, zodat jij je helemaal kunt overgeven aan het heerlijk zijn in het moment.

Het maken van je eigen cacaodrank zorgt voor net dat beetje meer eigenheid, in plaats van dat wij de cacaodrank voor jou klaarmaken. We hebben altijd verschillende kruiden aanwezig voor de liefhebber (hoeft niet). Doordat je je eigen cacaodrank maakt, kun je hem ook bereiden met jouw eigen liefde en intentie erbij. Zo wordt het echt jouw eigen mix van liefde in een kop.

Yin yoga is een ontspannen yogavorm waarbij je lichaam op een zachte manier, maar vooral ontspannen, heel zachtjes wordt gestretched. Bij yin yoga ligt de nadruk echt meer op ontspanning en het stimuleren van het bindweefsel en de energiebanen in jouw lichaam. Doordat je lichaam door de pure cacao meer gaat ontspannen, kun je nog fijner zakken in de zachte yin-houdingen.

Meditaties brengen jouw focus naar binnen in je lichaam, in je geest. Door in verbinding te gaan tijdens een meditatie onder begeleiding kun je dieper verbinden met jouw lichaam en geest. Zijn er misschien nog oude overtuigingen die losgelaten kunnen worden? Wellicht krijg je vernieuwde inzichten in bepaalde patronen die zich al geruime tijd aan het herhalen waren in jouw leven. Meditaties brengen we ook in de cacaoceremonie, geleid om jou goed te helpen gronden, ook wel aarden genoemd, tijdens de cacaoceremonie.

Tijdens de Sound & Healing gebruiken wij muziek, een aantal muziekinstrumenten en onze handen die healing zullen geven aan jou. Dit is eigenlijk een moment van het ontvangen van hoge frequenties en het weer op gang helpen van de energiebanen in jouw lijf, daar waar ze hulp vragen. Wellicht zaten er nog bepaalde emoties of gevoelens ergens opgesloten en willen deze graag gezien worden en jou iets vertellen. Het brengt dat extra beetje ontspanning en rust in jouw lichaam om compleet te ontvangen en ruimte te maken waar het nodig is.”

De cacaoceremonies doe ik in samenwerking met Cassandra Woudstra van Heel Jezelf Zijn. 
Cassandra: ” Ik ben weer heel mezelf. Ik gun het jou ook om weer Heel Jezelf te Zijn ” 
Bekijk haar instagram voor meerdere informatie: Klik hier


◇ Deze dag zal plaatsvinden in Centrum Satori, Legedyk 4, 8935 DG in Leeuwarden.
◇ De energetische uitwisseling is 57 euro.
◇ De ceremonie is van 11.00 – 13.00 uur. Inloop vanaf 10.45 uur.
◇ Je krijgt enkele dagen vooraf alle details toegestuurd via de mail.
◇ Vragen kunnen gesteld worden via info@centrumsatori.nl
◇ Opgeven voor deze cacaoceremonie kan via mijn webshop Soulshop by Satori. Hier kun je online je ‘ticket’ kopen: Klik hier

Zien we je dan? Veel liefs!

Pure cacao cacaoceremonies friesland cacaoceremonie leeuwarden

Openingsdagen

Maandag t/m zaterdag op afspraak geopend.

Emailadres

info@centrumsatori.nl

Telefoonnummer

0620242083
Beperkt bereikbaar

Adres

Legedyk 4, 8935 DG  
in Leeuwarden.
Incl. gratis parkeren.