VEEL GESTELDE VRAGEN

Nee. Ik heb een drukke agenda en werk enkel met de online agenda. Het is voor mij te druk om apart in te plannen. Is er plek vrijgekomen door uitval? Dan krijgen de mensen van de wachtlijst een mailtje (wie het eerst komt, wie het eerst maalt) of bij geen wachtenden is zijn alle beschikbare plekken te vinden in de online agenda. Eventueel zal het ook via instagram worden verkondigd dat er een last minute plekje te vinden is.

Via de website kun je een afspraak boeken. Op de website staat een online agenda. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel kijken wat voor jou uitkomt. Dit gaat als volgt:

  • ga naar de homepage en klik op plan je bezoek;
  • kies je behandeling, datum en tijd en klik op ga verder;
  • Vul je gegevens in;
  • Kies eventueel je betaalmethode (betaal in de studio of betaal vooruit) en klik op boek nu

Zojuist heb jij je afspraak geboekt!

Ja, dat kan! We hebben een groot parkeerterrein beschikbaar voor het gebouw. Je kunt hier gratis parkeren zolang je wilt.

Jammer, maar een afspraak is zo verzet! In je bevestigingsmail staat een afzeg-knop. Je kunt hier op drukken en vervolgens een nieuwe afspraak voor jezelf boeken. Graag 48 uur, maar uiterlijk 24 uur van te voren. Toch niet gelukt om voor de 24 uur af te zeggen? Ik ben dan verplicht om 50 procent van de behandeling in rekening te brengen. Hiervoor je begrip gevraagd omdat ik iemand anders blij had kunnen maken met jouw plekje.

Jammer, maar dat kan gebeuren. Je mag een nieuwe afspraak maken, zonder vooruit te betalen natuurlijk. Graag in opmerkingen vermelden dat dit de vervangende afspraak is. Zo kan ik achter de schermen het voor je koppelen. 

Je kunt via het boekingsprogramma, als je je afspraak boekt, via IDEAL vooruit betalen (daarmee krijg je meteen € 5,00 korting). Je kunt, na de behandeling, ook via de pin of contant betalen (de korting is dan niet van toepassing).

Nee. Er zal altijd een deken of een sarong over jou heen liggen. De kwetsbare delen zijn hiermee bedekt. Mocht je dat niet willen dan stuur ik je graag door naar diegene die deze manier van liggen wel accepteren.

Nee, ik praat niet. Het mag, die keus laat ik bij jou. Ik zal dus nooit zelf een gesprek starten tijdens het masseren. Het doel is om jou in de behandeling tot rust te laten komen. Door met je te praten hou ik je wakker, daardoor blijf jij ‘aan’ staan. Juist tijdens de massage wil je graag ‘uit’ en volledige ontspanning ervaren. Verbinding maken met jouw lichaam is belangrijk, voor jezelf maar ook zeker voor mij. Ik ben graag volledig geconcentreerd op jouw lichaam en wat jij en jouw lichaam nodig heeft.

Vertrek op tijd; zie de reis naar de studio alvast als jouw moment. Wanneer je gehaast aankomt, kom je minder snel in de gewenste ontspanning. Plan het liefst niet te veel meer na je afspraak; geef ruimte aan jezelf en gun jezelf die ontspanning.

Het helpt als je mij kunt vertellen wat je wel en niet prettig vindt. Het is jouw massage en jij bepaalt. Door aan te geven wat je nodig hebt, helpt het mij om te begrijpen wat je wilt. Niemand is gelijk dus geef het vooral aan wanneer je het te warm of te koud hebt. Ik pas het dan voor je aan. Is de druk te hard of te zacht, laat het mij weten; samen kunnen we van deze massage de beste ervaring voor jou maken.

Mijn doel is om jou tot rust te laten komen en jou centraal te stellen. Ik zorg daarbij voor een fijne en veilige sfeer. Ik vind het belangrijk dat de studio daar aan bijdraagt. Je mag daarom verwachten dat de studio schoon, warm en ruim is. Ik zorg voor warme schone handdoeken en warme massageolie zodat ik je een ontspannen en volledige massage kan geven. Een fijn en rustig muziekje maakt het plaatje compleet.

Regelmatig een massage nemen heeft veel voordelen. Door je lijf rustmomenten te gunnen zorg je er voor dat je lichaam en geest connectie met elkaar maken. Door die connectie zullen jouw lichaam en geest beter met elkaar communiceren. Dit zorgt ervoor dat je minder kans hebt op fysieke en mentale klachten.

Het komst best vaak voor. Je kunt eventueel vooraf een beetje neusspray gebruiken. Heb je er alsnog veel last van? En kom je daardoor niet in de gewenste ontspanning? Geef het dan vooral aan. Ik pas de massage aan door de houding van het lichaam te veranderen.

Nee, de massages en/of reiki behandelingen worden niet vergoed.

Nee, absoluut niet. Er zijn adressen in Leeuwarden die dit wel doen en ik stuur je dan ook graag door. Dit past niet bij mij.

Een massage stimuleert de bloedtoevoer en zorgt ervoor dat er afvalstoffen vrij komen. Voldoende water drinken zorgt er voor dat die afvalstoffen via de nieren en blaas uit je lichaam worden verwijderd. Door voldoende water te drinken spoel je alles goed door. Het helpt ook tegen  uitdrogingsverschijnselen (daardoor krijg je geen klachten zoals bijvoorbeeld hoofdpijn).  Wil je dat je massage nog goed nawerkt? Drink dan voldoende water.

Nee, het is niet zwaar. Misschien klinkt het voor jou gek maar masseren is voor mij ontspanning. Ik vind het heerlijk om te werken met het menselijk lichaam en om de lijnen van het lijf te volgen. Ik heb geleerd om goed op mijn houding te letten, hierdoor kan mijn lichaam masseren gewoon aan. Het werkt voor mij ontspannend en dus ontspan ik met jou mee. Zelf neem ik ook regelmatig een massage, voor de ontspanning maar ook om elke keer te ontdekken wat fijn is of juist totaal niet fijn kan zijn. Door regelmatig zelf massages te nemen ben ik erg bewust van de fijne plekjes. Ik vind het heel mooi om net even dat extra te geven in jouw massage.

Jazeker, bekijk daarvoor de behandeling Lomi Hapai. Deze behandeling is uitermate geschikt als zwangerschapsmassage. 

Nee. Als jouw dag en tijd er niet meer tussen staat, kun je jezelf altijd inschrijven op de wachtlijst. Dit doe je via het boekingsprogramma. Mocht er iemand uitvallen, dan krijgen jij en de anderen op die wachtlijst direct een mailtje. Wie op dat moment als eerst boekt, heeft dat plekje.

Nee, dat kan niet. De korting word echt gegeven als je het volledige bedrag in één keer vooruit betaald. Een combinatie met cadeaubon valt daar buiten. 

Openingsdagen

Maandag t/m zaterdag op afspraak geopend.

Emailadres

info@centrumsatori.nl

Telefoonnummer

0620242083
Beperkt bereikbaar

Adres

Legedyk 4, 8935 DG  
in Leeuwarden.
Incl. gratis parkeren.