Veel gestelde vragen

Bij een massage van mij kun je een fijne en veilige sfeer verwachten. Mijn doel is om jou tot rust te laten komen door middel van echt een momentje voor jezelf te creëren. De studio is warm, ruim en gezellig ingericht. Warme handdoeken en warme massageolie maken het plaatje compleet. De massages worden gedaan onder het genot van een fijn en rustig muziekje.

Regelmatig een massage nemen heeft vele voordelen. Doordat je je lijf zo af en toe een rust moment gunt, laat je lichaam en geest met elkaar connectie maken. Doordat deze twee beter gaan communiceren, heb je minder kans op fysieke en mentale klachten. Zo ben je minder vatbaar voor ziektes, stress, blessures en/of mentale klachten.

Ga op tijd naar de afspraak zodat je je niet hoeft te haasten in verband met een brug die open staat bijvoorbeeld. Neem dit momentje al voor jezelf. Zorg er ook voor dat je na je afspraak de ruimte hebt om tot rust te komen. Ga dus niet allemaal afspraken erna nog plannen waardoor je lichaam ‘aan’ blijft staan. Gun jezelf die rust van ontspanning.

Tijdens de massage mag je vertellen wat je prettig vind of juist niet. Het is jouw massage en ik heb jouw hulp nodig om te begrijpen wat jij wilt. Heb je het koud? Vraag dan een handdoek extra. Heb je het te warm, geef het aan en ik pas het voor je aan. Is de druk te hard of te zacht, laat het weten. Samen kunnen we de ervaring het beste maken voor jou.

Nee, ik praat niet. Het mag natuurlijk wel, maar ik zal nooit een gesprek gaan starten. Dit omdat mijn doel in een behandeling is om jou tot rust te laten komen. Als ik jou wakker houd met mijn gebabbel, dan blijf je ‘aan’ staan en is de ontspanning echt minder. Voor mij is het connecten met jouw lichaam ook lastiger als ik blijf praten. Dan blijf ik zelf namelijk ook ‘aan’ staan in plaats van dat ik met jouw ontspanning mee ga.

Goeie vraag. Wat de grootste tip is, gebruik vooraf een beetje neusspray. Heb je er alsnog veel last van en gaat het echt ten koste van je ontspanning? Geef het gewoon bij mij aan. Dan passen we de massage aan voor je met een andere ligging van het lichaam.

Water drinken zorgt ervoor dat de afvalstoffen via de nieren en blaas verwijdert worden uit het lichaam. Door goed water te drinken spoel je alles goed door. Omdat een massage ook de bloedtoevoer stimuleert en water sneller uit het lichaam wordt afgevoerd, is het belangrijk om extra water te drinken. Daarmee kun je hoofdpijn (uitdrogingsverschijnsel) voorkomen. De massage kan dus nog beter nawerken bij het voldoende drinken van water.

Lief dat je aan me denkt, maar nee het is niet zwaar. Masseren is echt ontspanning voor mij. Ik vind het heerlijk om te werken met het menselijk lichaam en de lijnen van het lijf te volgen. Het is voor mij juist heel ontspannend werken en een goede houding is het allerbelangrijkste natuurlijk. Natuurlijk heb ik ook wel eens mijn dag niet, die hebben we allemaal. Maar over het algemeen werkt het juist voor mij ontspannend en ontspan ik net zo goed met je mee. Zelf neem ik ook regelmatig een massage, waardoor ik goed weet wat fijn kan zijn of juist totaal niet. Doordat ik me heel goed bewust ben van waar die fijne plekjes zitten, vind het leuk om net even dat extra te geven in een behandeling.

Nee absoluut niet. Er zijn adressen in Leeuwarden die dit wel doen en ik stuur je dan ook graag door. Dit ligt namelijk niet in mijn straatje en dat zal ook altijd zo blijven.

Nee, er zal altijd een deken of een sarong over jou heen gelegd worden zodat altijd de kwetsbare delen bedekt zijn. Mocht je dat niet willen, dan stuur ik graag door naar massage services die deze manier van liggen wel accepteren.

Ben je onder de 3 maand zwanger, dan raad ik het eigenlijk nog even af. Je lichaam kan jouw kleine wonder zien als een afvalstof en het gaan afvoeren. Het is nog zo klein en pril dat je dat risico liever niet wilt lopen op een miskraam. Helaas beschik ik momenteel nog niet over een zwangerschapskussen voor op de tafel. Dit is wel mogelijk vanaf mei 2022. Graag zie ik je dan!

Nee, de massages en/of reiki behandelingen worden niet vergoed.

Nee. Stel je dag en tijd staat er niet meer tussen, dan kun jezelf altijd inschrijven op de wachtlijst voor die datum, via het boekingsprogramma, (op de dagen dat ik open ben). Mocht er iemand uitvallen, dan krijgen jij en de anderen op die wachtlijst direct een mailtje dat die plek vrij is gekomen. Wie het eerst daarvan boekt, heeft een plekje.

Je kunt via de website boeken. Op de website heb ik een online agenda voor jou zodat jij heel gemakkelijk kunt kijken wat voor jou uitkomt. Dit gaat als volgt:
– Ga naar de homepage en klik op Plan je bezoek
– Kies je behandeling, datum & tijd & klik op Ga verder
– Vul je gegevens in
– Kies eventueel je betaalmethode (betaal in de salon of betaal vooruit) & klik op Boek nu!
Zojuist heb jij je afspraak geboekt!

Nee, helaas is dat niet mogelijk. Voor de deur zijn de parkeerplekken voor vergunningshouders. Iets verderop kun je in de naast gelegen buurten parkeren in de blauwe zones. Het gemakkelijkste en dichtstbijzijnde punt is verderop tussen de bloemist en visserskraam.

Dat is natuurlijk vervelend, en dat kan natuurlijk. In je bevestigingsmail staat een afzeg – knop. Je kunt hierop drukken en vervolgens een nieuwe afspraak voor jezelf boeken. Het mooiste is dat je dit 48 uur van te voren doet, uiterlijk 24 uur van te voren. 

Je kunt via het boekingsprogramma, als je je afspraak boekt, via IDEAL vooruit betalen (dat geeft 5 euro korting). Een andere manier van betalen is via een betaalverzoek of je kunt contant betalen.

Adres is

Eebuurt 14
8911 EV in Leeuwarden
Gevestigd in Pure yoga studio

Email via

info@centrumsatori.nl

Icon Centrum Satori

Bellen naar

0620242083

Geopend op

Dinsdag 12.30 – 17.00
Vrijdag 10.30 – 16.30
Zaterdag 12.00 – 17.00