METANOIA | ADEMCOACH

NIEUW! Zo blij om te kunnen vertellen dat mijn lieve partner in crime, Michel, vanaf heden met zijn bedrijf METANOIA een prachtige toevoeging gaat brengen in Centrum Satori. Michel is in opleiding tot Holistisch Ademcoach. Totdat die opleiding afgerond is zal hij introducties geven in ademwerk (op donatiebasis). Dit zodat hij kan ‘oefenen’ en jij kunt kennismaken met ademwerk. Onwijs trots op Mich en deze mooie toevoeging die Holistisch ademwerk brengt. Zelf heb ik meerdere ademsessie ondergaan en kan ik het echt iedereen aanraden. Het heeft mij zoveel helderheid en zelfvertrouwen gebracht. Dat gun ik iedereen!

Ademwerk helpt om innerlijke rust en balans te vinden, zowel fysiek als emotioneel. Het is een geweldige manier om stress te verminderen, je energie te verhogen en een diepere connectie met je zelf te creëren. Beperkende gedachtes en emoties kunnen gemakkelijker losgelaten worden waardoor je lichaam en geest op een natuurlijke wijze de verbinding herstellen. 

Daarnaast kan ademwerk ondersteunend werken voor het:

• Verminderen van stress en angst
• Verwerken van negatieve ervaringen
• Inzicht geven in belemmerende patronen en overtuigingen
• Ontdekken en implementeren van helpende gedachten
• Herstel van je lichaam en geest
• Verlagen van de bloeddruk en verbeteren van de bloedsomloop
• Versterken van het immuunsysteem
• Verhogen van je dagelijkse energie
• Verbeteren van je focus en aandacht
• Verbeteren van je spijsvertering
• Verbeteren van je nachtrust
En nog zoveel meer..

Michel: ” De afgelopen jaren ben ik, Michel, als maatschappelijk werker bezig geweest met het activeren en motiveren van mensen die vaak nog weinig hadden om voor te leven. Ik kwam er achter dat het vinden van je missie, datgene waarvoor je leeft, je allergrootste motivatie is. Dat zodra je dit hebt gevonden, je innerlijke vlam weer gaat branden. Het volgen van je hart brengt positieve energie, extra vertrouwen en vooral een diepere betekenis in je leven. Ademwerk helpt hierbij. Dankzij ademwerk sta ik in contact met mezelf en heb ik mijn missie gevonden. Dit gun ik jou dit ook.”

Voel je weer vrij in je lijf en laat spanning los door ademwerk. Voel je welkom bij mij in Leeuwarden! Ervaren wat het jou kan brengen? Boek je introductiesessie in de online agenda van Metanoia:

Breathwork ademcoach friesland ademcoach leeuawrden