OVER MIJ

Centrum Satori - Massage Leeuwarden - Lizette Hof

Over Lizette
Wat fijn dat je overweegt om bij mij een massage te boeken. Je vraagt je vast af wie ik ben en waar ik voor sta. Hoog tijd om mij voor te stellen!

Al mijn hele leven, op 1 jaar na, woon ik in Friesland. De reis is ooit begonnen in Lippenhuizen & uiteindelijk is het Leeuwarden geworden. Een jaar heb ik in Australië gewoond, life changing. Kan het iedereen aanraden! Maar buiten dat, toch echt een Frysk famke gebleven. Ik woon in een leuke hoekwoning met een heerlijke tuin. Hier woon ik samen met mijn lieve vriend, twee karakteristieke katten & nog twee vrolijke viervoeters daartussen rondhuppelend (rennend)! Waar ik echt van kan genieten; is een heerlijk kopje pure cacao & meditatie in de ochtend. Een schoon en opgeruimd huis. Wandelen in het bos met de hond en in de avond languit op de bank met onze beestjes snurkend om ons heen. Maar ook geniet ik met volle teugen van een prachtige ceremonie in lichaamswerk of een fijne cacaoceremonie.

Als afgestudeerd dansdocent heb ik veel te maken gehad met het menselijk lichaam. Ik liep blessures op die niet altijd even fijn waren, maar het heeft mij wel iets heel moois gebracht: mijn passie voor verschillende massagebehandelingen. Ik vind het waanzinnig interessant wat ons lichaam allemaal kan en wil vertellen. De rust, verbinding, ontspanning en persoonlijke groei die de verschillende behandelingen mij hebben gebracht in lichaam, geest en ziel, precies dát gun ik ook jou! Dat besloot mij om in Oktober 2020 mijn eigen praktijk op te starten. 

En om die ervaringen en mijn passie zo goed mogelijk met je te delen heb ik verschillende erkende certificaten behaald. Ik vind het ook zeker belangrijk om mijn eigen ervaringen bij te spijkeren met erkende cursussen. Op die manier blijf ik helemaal up to date en kan ik jou nog beter van dienst zijn.  Toen ik van start ging in Oktober in 2020, kwam daar vervolgens een lockdown, waardoor ik pas echt van start kon gaan in Maart 2021. Sindsdien kan ik met volle liefde de behandelingen wekelijks dragen. Om een nieuwe lockdown te voorkomen in mijn bedrijf, ben ik erkend CAT therapeut geworden. Dit betekend dat ik altijd, ten alle tijden, door mag behandelen omdat mijn behandelingen erkend zijn als holistische therapie voor jou. Hoe fijn is dat!

 

Over Centrum Satori
‘Satori’ betekent spiritueel ontwaken en verlichting. Dat is wat ik je wil proberen mee te geven. Tools  voor een ontdekkingsreis die jou die ontspanning kan geven waar je naar op zoek bent. Die tools  probeer ik je te geven door middel van verschillende massages en eventueel een goed gesprek. Zo is er ook ruimte om je hart te luchten, mocht je daar behoefte aan hebben. Vind bij mij in de praktijk rust, ontspanning, verbinding met lichaam en geest en krijg nieuwe energie en inzichten!

Heb je toch nog vragen? Stel ze gerust! Je bent in ieder geval van harte welkom!

Geregistreerd lid van Jikiden Reiki Nederland

Openingsdagen

Maandag t/m zaterdag op afspraak geopend.

Emailadres

info@centrumsatori.nl

Telefoonnummer

0620242083
Beperkt bereikbaar

Adres

Legedyk 4, 8935 DG  
in Leeuwarden.
Incl. gratis parkeren.