OVER MIJ

Eigenaresse Centrum Satori

Over Lizette
Wat fijn dat je overweegt om bij mij een massage te boeken. Je vraagt je vast af wie ik ben en waar ik voor sta. Hoog tijd om mij voor te stellen!

Al mijn hele leven, op 1 jaar na, woon ik in Friesland. De reis is ooit begonnen in Lippenhuizen & uiteindelijk is het Leeuwarden geworden. Een jaar heb ik in Australië gewoond, life changing. Kan het iedereen aanraden! Maar buiten dat, toch echt een Frysk famke gebleven.

Ik woon in een leuke hoekwoning met een heerlijke tuin. Hier woon ik samen met mijn lieve vriend, drie karakteristieke katten & nog twee vrolijke viervoeters daartussen rondhuppelend en de boel op stelten zetten! Waar ik echt van kan genieten; is een schoon & opgeruimd huis, een heerlijk kopje pure cacao & meditatie in de ochtend. Wandelen in het bos met de hond en in de avond languit op de bank met onze beestjes snurkend om ons heen.

Als afgestudeerd dansdocent heb ik veel te maken gehad met het menselijk lichaam. Ik liep blessures op die niet altijd even fijn waren, maar het heeft mij wel iets heel moois gebracht: mijn passie voor verschillende massagebehandelingen. Ik vind het waanzinnig interessant wat ons lichaam allemaal kan en wil vertellen. De rust, ontspanning en persoonlijke groei die de verschillende behandelingen mij hebben gebracht, precies dát gun ik ook jou!

En om die ervaringen en mijn passie zo goed mogelijk met je te delen heb ik verschillende erkende certificaten behaald. Ik vind het ook zeker belangrijk om mijn eigen ervaringen bij te spijkeren met erkende cursussen. Op die manier blijf ik helemaal up to date en kan ik jou nog beter van dienst zijn. 

Over Centrum Satori
‘Satori’ betekent spiritueel ontwaken en verlichting. Dat is wat ik je wil proberen mee te geven. Tools  voor een ontdekkingsreis die jou die ontspanning kan geven waar je naar op zoek bent. Die tools  probeer ik je te geven door middel van verschillende massages en eventueel een goed gesprek. Zo is er ook ruimte om je hart te luchten, mocht je daar behoefte aan hebben. Vind bij mij rust en ontspanning en krijg nieuwe energie en inzichten!

Heb je toch nog vragen? Stel ze gerust! Je bent in ieder geval van harte welkom!

Geregistreerd lid van Jikiden Reiki Nederland

Openingsdagen

Maandag t/m zaterdag op afspraak geopend.

Emailadres

info@centrumsatori.nl

Telefoonnummer

0620242083
Beperkt bereikbaar

Adres

Eebuurt 14, 8911 EV in Leeuwarden
Gevestigd in Pure Studio