Privacybeleid

Centrum Satori is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals
weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
Centrum Satori
Delistraat 39
8921 JM Leeuwarden
+31620
www.centrumsatori.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Centrum Satori verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze
diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  1. Uw voor- en achternaam
  2. Uw telefoonnummer en
    e-mailadres
  3. Uw intakeformulier en/of anamnese met relevante (gezondheids)gegevens en
    geboortedatum
  4. Aantekeningen van uw behandeling(en)

    2.2 Doeleinden persoonsgegevens Centrum Satori verwerkt de in sub 2.1 genoemde persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:
  5. Uw voor- en achternaam wordt gebruikt voor contact over afspraken en de
    eventuele annulering daarvan
  6. Uw telefoonnummer en
    e-mailadres wordt gebruikt voor het maken van afspraken, versturen van
    nota’s, herinneringen, uitnodigingen en informatie over diensten en
    activiteiten van Centrum Satori.
  7. Uw intakeformulier en/of anamnese met relevante (gezondheids)gegevens en
    geboortedatum worden gebruikt om een behandelplan te maken en de
    voortgang van de behandeling(en) te monitoren.
  8. Aantekeningen van uw behandeling(en) worden gebruikt om de voortgang
    van de behandeling(en) te monitoren.3. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
    Centrum Satori verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens
    van jou:
    – Intakeformulier
    – Gezondheidsgegevens
    Zoals aangegeven in onze Algemene Voorwaarden nemen wij bij het eerste bezoek
    een anamnese (intakegesprek) af. Deze is alleen door Centrum Satori inzichtelijk,
    wordt niet gedigitaliseerd maar veilig bij ons opgeslagen.

    Geautomatiseerde besluitvorming
    Centrum Satori neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten
    over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier
    om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder
    dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Centrum Satori) tussen zit.

    Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
    Centrum Satori bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de
    doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de
    bewaartermijn van 2 jaar.

    Delen van persoonsgegevens met derden
    Centrum Satori verstrekt geen gegevens aan derden.

    Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
    Centrum Satori gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische
    cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand
    dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer,
    tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de
    technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de
    website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen.
    Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor
    cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.
    Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van
    je browser verwijderen.

    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
    Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
    Daarnaast heb je het recht om uw eventuele toestemming voor de
    gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw
    persoonsgegevens door Centrum Satori en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen
    om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar
    jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot
    inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of
    verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van je
    persoonsgegevens sturen naar info@centrumsatori.nl. Om er zeker van te zijn dat het
    verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van je identiteitsbewijs
    met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine
    readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en
    Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren
    zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek. Centrum Satori wil je er
    tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de
    nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende
    link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteitpersoonsgegevens/tip-ons

    Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
    Centrum Satori neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt
    passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste
    openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat
    jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik,
    neem dan contact op via info@centrumsatori.nl. Centrum Satori heeft de volgende
    maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:
  • Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde
    internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de
    adresbalk