WELKOM THUIS FESTIVAL

Op 25 november vindt de tweede editie van het Welkom thuis festival plaats! 

Het festival is een projectplan geschreven en georganiseerd door Yoga met Joska en is onderdeel van IIS het Mienskipsproject van Arcadia. IIS is een productie van Arcadia en Keunstwurk en wordt mogelijk gemaakt door Provincie Fryslân, Prins Bernhard Cultuur Fonds en Univé.

Welkom thuis gaat over verbinding, bewustzijn en gezondheid. Het festival staat in het teken van genieten, consuminderen en verbinding met de natuur.

Joska Marrit van Yoga met Joska is initiatiefnemer voor dit bijzondere project. “Het is mijn missie om de wereld gezonder en leefbaarder te maken, te beginnen bij het individu. Tijdens Welkom thuis willen we dit aan onze bezoekers laten ervaren,” vertelt ze. “Het zou zo mooi zijn als we die shift van een prestatiemaatschappij terug konden maken naar een maatschappij waarbij je er écht mag zijn en waarbij we individuen en subculturen respecteren. Weer terug naar verbondenheid, naar samen en naar onze Mienskip. Wij staan op 25 november met z’n allen voor jou klaar om jou gewoon te laten Zijn.”

Welkom thuis sessies & workshops

Tijdens Welkom thuis kun je kennismaken met allemaal prachtige verbindende, bewustzijn vergrootte, ontspannende workshops en activiteiten.

Zo kun je bijvoorbeeld je energie laten kanaliseren tijdens een LEAP sessie, je vrij voelen door stembevrijding, helen tijdens de sound healing, het ijsbad instappen, genieten van een massage of meedoen met een van de verschillende yogalessen.

PLUS – Ticket
Ook aan de inwendige mens is gedacht. Met een PLUS – ticket ontvang je bij binnenkomst een sappige smoothie en kun je aanschuiven bij de uitgebreide (h)eerlijke lunch.  Vegetarisch, van het seizoen, verwarmend en gewoon superlekker. Er worden twee soepen geserveerd, de lekkerste salade en meer…

Tickets
€77,- voor een standaard ticket (deelnamen aan de workshops excl. lunch).

€90,- voor een +Ticket oftewel PlusTicket krijg je de hele dag workshops inclusief (h)eerlijk verwarmende lunch & ook nog een welkomst-smoothie.

Locatie: Boel Leeuwarden (voormalig Zalenschaaf) 
Je bent van harte welkom, van 9:30 tot 17:00 uur.

Op deze dag zul jij mij vinden met mijn massagetafel en mijn edelstenenshop Soulshop by Satori! 

Kaartje kopen of meer info over deze dag en de workshops die gegeven worden?