WELKOM THUIS FESTIVAL

Hét ééndaags retraite festival, georganiseerd door Joska Marrit van Yoga met Joska, is een inspirerend en persoonlijk evenement waar je jezelf kunt ontdekken en je ware potentieel kunt vinden. Op dit event zul jij mij, Lizette, met mijn bedrijf Centrum Satori en Soulshop by Satori vinden.

Bij Welkom thuis krijg je met de aankoop van 1 ticket gratis toegang tot een breed scala aan sessies en workshops, waaronder het krachtige ijsbad en een bijzondere stembevrijding sessie. Het ijsbad is een intense en verkwikkende ervaring die je energie en doorzettingsvermogen versterkt, terwijl stembevrijding je helpt om je ware stem te vinden en jezelf volledig te uiten.

En dat is nog maar het begin!

Ons festival biedt nog veel meer activiteiten, zoals verschillende vormen van yoga, leap, ademwerk en (h)eerlijk gezond, verwarmend voedsel.

Omdat het een kleinschalig ééndaagse retraite festival is, garanderen we dat je veel persoonlijke aandacht en zorg krijgt van onze ervaren begeleiders en facilitators.

Er is voldoende verbinding alsook ruimte en persoonlijke aandacht voor innerlijke- en groepsprocessen.

Dit is dé plek waar je thuis kunt komen bij jezelf en in verbinding kunt komen met anderen. Het is een kans om jezelf te ontdekken en te groeien op een dieper niveau, terwijl je geniet van een hele dag voor jezelf.

ᴅᴏ ᴡᴇ ɴᴇᴇᴅ ᴛᴏ ꜱᴀʏ ᴍᴏʀᴇ?
Koop nu je kaartje voor Welkom thuis en sluit je aan bij een gemeenschap van gelijkgestemde mensen die zich willen verbinden met zichzelf en de wereld om hen heen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op Welkom thuis!