REIS NAAR JE HART

Een reis naar je hart, een moment voor jou om naar binnen te keren en volledig te ZIJN. Je compleet te verbinden met lichaam, geest & ziel. Dit door middel van Lomi Lomi massage, pure cacao, fijne muziek en verschillende meditaties.  

Cacao wordt vaak gezien als een lekkernij, maar dit is de algehele bewerkte cacao. Pure cacao (onbewerkt) is meer dan dat. Volgens de Maya’s is cacao ‘het water dat door het hart heen stroomt’, vanwege de helende krachten die onbewerkte pure cacao bevat. Niet alleen bevat het voedingstoffen die helend en gezond zijn, zoals magnesium voor focus en ijzer voor energie, maar het brengt ook ontspanning in lichaam en geest. Het liefdevolle plantmedicijn activeert je geluks-en liefdeshormonen. Het is een echte hartopener, dat je helpt om naar binnen te reizen, de verbinding met je hart te voelen.

Lomi Lomi is een ceremoniële Hawaiiaanse massage. Met deze spirituele sjamanistische massage ga je diep verbinden met je lichaam, geest, hart en ziel. Niet voor niets wordt deze vorm van masseren ‘the touch of loving hands’ genoemd. Dit komt doordat de bewegingen, die onder andere met de onderarmen gedaan worden, oneindig doorgaand zijn; voelend als een warm en liefdevol deken over jouw lichaam. De bewegingen gaan continue door in een vloeiende, dansende én liefdevolle beweging. Dit kan voelen als thuiskomen in jezelf op verschillende manieren.

Door de combinatie te maken met pure cacao kun je makkelijker en beter zakken in je focus naar binnen. Deze twee ‘medicijnen’ samen zijn een krachtige hartopener. Ze kunnen je wakker schudden en vragen daarom echt ruimte om te integreren. Gun jezelf ruimte die dag en de dag erna en plan geen drukke afspraken. Dit zodat je in die zachtheid kan blijven en de ruimte kan nemen voor jezelf.

Duur: 3 uren (eventuele uitloop 30 minuten)
Kosten: 199 euro