LOMI LOMI INTRODAG

ALOHA 💙 Leeuwarden
 

Wil jij graag Lomi Lomi massage leren geven? Mijn Lomi Lomi massage leraar Ricardo Balkhoven komt weer naar Leeuwarden! Hij komt je inspireren met een prachtige eendaagse introductie in de Hawaiiaanse massage Lomi Lomi op zaterdag 10 februari. 

‘Path way to the stars’

Maak kennis met een van de oudste en helende vormen van lichaamswerk. Lomi Lomi is de ceremoniële en spirituele massage uit Hawaï die als doel heeft de ziel helpen te ontwaken.

Deze eendaagse cursus bevat een inleiding tot praktische massagetechnieken. Daarnaast leer je belangrijke context door te leren werken met Aloha (levensadem) en de HA breath en Mana (spiritule energie) . Ook leer je enige culturele en historische context van deze kunst. Er zal ook tijd zijn voor reflectie en integratie. De ervaringen van deze dag zullen je verrijken met een evenwicht tussen lichaam en geest.

Deze workshop is voor iedereen die geïnteresseerd is in de helende kunsten. Er is geen massage-ervaring nodig. Als je werkt als een therapeut kun natuurlijk je het geleerde in je beoefening integeren. Lomi Lomi ook wel genaamd de Loving Touch of “Loving Hands” massage is een vorm van helende massage, uitgedrukt vanuit het Hart.

De Lomi Lomi-massage creëert een verbinding van hart tot hart. De diepte van dit werk spreekt door de helende aanraking. Fysieke belasting, opgekropte emoties, diep gevoelde overgangen in het leven, of beperkende overtuigingen en gevoelens kunnen de energiestroom blokkeren, wat vaak wordt weerspiegeld als spierspanning op verschillende niveaus in het lichaam. Lomi Lomi helpt de blokkades los te laten en geeft tegelijkertijd de energie een nieuwe richting naar een groter gevoel van heelheid, ontspanning en bevrijding.

LomiLomi is dus niet alleen een fysieke ervaring; het vergemakkelijkt ook herstel op het mentale, emotionele en spirituele zijn.

De prijs is incl btw en lunch buffet €170 voor een volledige dag training. Incl. Video voor training.

Ik (Ricardo) heb zelf o.a een LMP Lomi master program in Hawaii gevolgd en werk fulltime als beoefenaar en trainer in Engeland, Denemarken ,Nederland en België.

Reserveren kan direct via deze link:

Lomi Lomi