LOMI LOMI (60 MIN)

ALOHA! Lomi Lomi is een ceremoniële Hawaiiaanse massage. Met deze spirituele sjamanistische massage ga je diep verbinden met je lichaam, geest, hart en ziel. In deze 60 minuten ga ik alleen de achterzijde van het lichaam en eventueel, als de energie dat toelaat, je buik aanraken. Je buik is een belangrijk onderdeel voor de lomi lomi massage. Als je verliefd bent, voel je het in je buik. Als je spanning hebt, voel je het… In je buik! Juist die emoties wil je weer laten vloeien, op de juiste manier, door je lijf.

De aanrakingen zijn grotendeels met de onderarmen en gaan continue door in vloeiende bewegingen. De massage wordt uitgevoerd op het ritme van de muziek. Muziek die zang bevat en iets luider is dan je waarschijnlijk gewend bent van andere massages. Niet voor niets wordt deze vorm van masseren ‘the touch of loving hands’ genoemd. Dit komt doordat de bewegingen, die met de onderarmen gedaan worden, oneindig doorgaand zijn waardoor het als een warm en liefdevol deken voelt over jouw lichaam. Een aanraking die je hart, je ziel en de bron van het leven weer verbindt. Het vraagt om overgave van ons lichaam en geest, waardoor je terug in contact komt bij je ziel. Het werken met de levensadem door de zogeheten “Ha-ademhaling” en de meditatieve stembegeleiding zorgt voor een diepere connectie.

Tijdens de massage gebruik ik pure kokosolie zonder geur. Bij deze massage zijn de intieme delen bedekt maar is de rest van het lichaam vrij van kleding. Toch een beetje spannend? Onderkleding kan! Zorg er dan wel voor dat er weinig stof aan de zijkanten van je heupgedeelte zit (zoals een tanga). Het is handig om oude kleding aan te doen naar de behandeling. Zo weet je zeker dat er geen kokosolie resten in je favoriete kleding terecht komt.

Hoe dan ook, samen zorgen we voor een optimale sfeer en neem ik je vol trots mee op reis naar het heerlijke la la land zoals we dat vaak noemen.

Duur: 60 minuten
Kosten: 75 euro

Sheet Lomi

Openingsdagen

Maandag t/m zaterdag op afspraak geopend.

Emailadres

info@centrumsatori.nl

Telefoonnummer

0620242083
Beperkt bereikbaar

Adres

Legedyk 4, 8935 DG  
in Leeuwarden.
Incl. gratis parkeren.