LOMI LOMI INTRODUCTIE

ALOHA! Dit is een heerlijk begin voor jou als je nog niet helemaal overtuigd bent van de ‘lomi lomi compleet’. Je kunt in 60 minuten laagdrempelig kennis maken met deze spirituele hawaiiaanse massage en uitproberen of dit iets voor jou is! In deze introductie ga ik alleen de achterzijde van het lichaam en eventueel, als de energie dat toelaat, je buik aanraken. Je buik is een belangrijk onderdeel voor de lomi massage. Als je verliefd bent, voel je het in je buik. Als je spanning hebt, voel je het… In je buik! Juist die emoties wil je weer laten vloeien, op de juiste manier, door je lijf.

De aanrakingen zijn grotendeels met de onderarmen en gaan continue door in vloeiende bewegingen. De massage wordt uitgevoerd op het ritme van de muziek. Muziek die zang bevat en iets luider is dan je waarschijnlijk gewend bent van andere massages. Niet voor niets wordt deze vorm van masseren ‘the touch of loving hands’ genoemd. Dit komt doordat de bewegingen, die met de onderarmen gedaan worden, oneindig doorgaand zijn waardoor het als een warm en liefdevol deken voelt over jouw lichaam. Een aanraking die je hart, je ziel en de bron van het leven weer verbindt. Het vraagt om overgave van ons lichaam en geest, waardoor je terug in contact komt bij je ziel. Het werken met de levensadem door de zogeheten “Ha-ademhaling” en de meditatieve stembegeleiding zorgt voor een diepere connectie.

Tijdens de massage gebruik ik pure kokosolie zonder geur. Bij deze massage zijn de intieme delen bedekt maar is de rest van het lichaam vrij van kleding. Toch een beetje spannend? Onderkleding kan! Zorg er dan wel voor dat er weinig stof aan de zijkanten van je heupgedeelte zit (tanga). Het is handig om oude kleding aan te doen naar de behandeling. Zo weet je zeker dat er geen kokosolie resten in je favoriete kleding terecht komt.

Hoe dan ook, samen zorgen we voor een optimale sfeer en neem ik je vol trots mee op reis. Ik nodig je van harte uit om kennis te maken met lomi lomi via deze introductie.

Duur: 60 minuten
Kosten: 75 euro

Sheet Lomi

Openingsdagen

Maandag t/m zaterdag op afspraak geopend.

Emailadres

info@centrumsatori.nl

Telefoonnummer

0620242083
Beperkt bereikbaar

Adres

Eebuurt 14, 8911 EV in Leeuwarden
Gevestigd in Pure Studio