LOMI LOMI - COMPLEET

ALOHA! Toe aan volledige connectie met jezelf? Weer de balans terug vinden tussen lichaam en geest? Dan is deze 120 minuten durende behandeling iets voor jou! Deze spirituele hawaiiaanse massage staat ook wel bekend als de ‘touch of loving hands’. De aanraking is grotendeels met de onderarmen en gaat continue door in een vloeiende, dansende én liefdevolle beweging. Door de verrassende bewegingen en strijkingen word  je lichtelijk gedwongen om los te laten. Deze traditionele Lomi Lomi is sjamanistisch lichaamswerk en vraagt complete overgave van jouw lichaam en geest. Een manier van masseren waarbij emoties vrij kunnen komen en je de liefde kan ervaren. Een aanraking die je hart, je ziel en de bron van het leven weer verbindt. Het werken met de levensadem door de zogeheten “Ha-ademhaling” en meditatieve stembegeleiding zorgen voor een verdiepende connectie. 

De massage wordt uitgevoerd op het ritme van de muziek. Muziek die zang bevat en iets luider is dan je waarschijnlijk gewend bent van andere massages. Je buik is een belangrijk onderdeel voor de Lomi Lomi massage. Als je verliefd bent, voel je het in je buik. Als je spanning hebt, voel je het.. in je buik! Juist deze emoties zitten opgeslagen in jouw buik en die wil je, op een juiste manier, laten vloeien door jouw lichaam.

De behandeling bestaat uit een combinatie van ongeveer 15 min meditatieve ‘handelingen’ in de op en afbouw en daartussen ongeveer 105 minuten massage. Tijdens de massage gebruik ik pure kokosolie zonder geur. De intieme delen zijn bedekt maar de rest van het lichaam is vrij van kleding. Het is handig om oude kleding aan te doen. Zo weet je zeker dat er geen kokosolie resten in je favoriete kleding terecht komt.

Kom heerlijk genieten van deze prachtige massage en adem mee met de golven van energie!

Duur: 120 minuten
Kosten: 130 euro

4 handen Lomi Lomi:
Wil je nog een stap verder gaan in je reis en voel je de behoefte om compleet gedragen te worden door 4 handen in plaats van 2 handen, voor twee uur lang, dat kan! Een 4 – handen Lomi Lomi massage ontvangen kan vanaf heden ook door het groeiende netwerk aan prachtige Lomi – therapeuten in mijn netwerk. De kosten van deze vier liefdevolle handen zijn 195 euro voor 105 minuten.  Belangrijk! De 4 handen Lomi massage kan alleen op aanvraag via de mail of Whatsapp worden aangevraagd, dit omdat de massage veel voorbereiding en regelwerk kost en daardoor niet in het boekingssysteem kan.

Openingsdagen

Maandag t/m zaterdag op afspraak geopend.

Emailadres

info@centrumsatori.nl

Telefoonnummer

0620242083
Beperkt bereikbaar

Adres

Eebuurt 14, 8911 EV in Leeuwarden
Gevestigd in Pure Studio