LOMI HAPAI

Lomi Hapai wordt ook wel gezien als dé zwangerschapsmassage uit Hawaii. Een massage in zijligging die geschikt is ter ondersteuning van je zwangerschap. De aanrakingen zijn fijn, zacht en liefdevol. Het past daarnaast ook perfect bij mensen die:

  • liever niet op hun buik liggen (na bijvoorbeeld een operatie)
  • menstruatieklachten ervaren (er wordt veel aandacht besteed aan de onderrug)
  • iets anders willen proberen dan buik of rug massages
  • PTSS of moeite met vertrouwen hebben

Je hele zijde wordt gemasseerd aan twee kanten. Op de helft van de tijd draai je om, op deze manier worden beide zijdes verwend. Aan je voorzijde en onder je hoofd heb je kussens liggen. Daarnaast krijg je een fijn fleecedeken die je hele voorzijde bedekt en verwarmd. Die kussens en warmte zorgen voor een extra fijne houding en helpen je nog meer te ontspannen. Als kers op de taart is de tafel ook nog eens fijn verwarmd!

De massage wordt uitgevoerd op het ritme van de muziek. Het is zacht achtergrond muziek in de stijl van Lomi Lomi, met zang en/of neuriën. Deze manier van masseren heeft in de basis gelijkenis met de Lomi Lomi massage; er wordt gemasseerd met onderarm stroken. In tegenstelling tot de Lomi Lomi massage wordt tijdens de Lomi Hapai ook gewerkt met de handen.

Lomi Hapai wordt ook wel gezien als dé zwangerschapsmassage. De massage is aan te raden vanaf je 13e week in je zwangerschap. Lomi Hapai is gebaseerd op zachtheid en werkt op de ontspanning. En ontspanning is wat je wilt tijdens je zwangerschap. Die zachtheid tijdens de massage zorgt er voor dat er niet te veel bloedcirculatie en hormonen worden gestimuleerd. Juist door niet drukpunten te gebruiken is deze manier van masseren veilig voor jou en je kindje.

Tijdens de massage gebruik ik pure kokosolie zonder geur.  Houd rekening met het soort ondergoed dat je draagt tijdens de massage. Er wordt veel rondom de heupen en onderrug gewerkt. Het fijnste is bijvoorbeeld om een hipster of onderbroek te dragen die onder de kokosolie mag komen. Het is daarnaast verstandig om oude kleding aan te doen naar de behandeling. Zo weet je zeker dat er geen kokosolie resten in je favoriete kleding terecht komt. 

Duur: 60 a 70 minuten
Kosten: 75 euro

Ben je nog niet zo ver in je zwangerschap en kun je nog rustig op je rug liggen? dan is het ook mogelijk om 90 minuten te boeken. Daar worden de armen, benen en het gezicht nog extra verwend in rugligging, na de massage in zijligging. Kosten: 90 euro. 

Openingsdagen

Maandag t/m zaterdag op afspraak geopend.

Emailadres

info@centrumsatori.nl

Telefoonnummer

0620242083
Beperkt bereikbaar

Adres

Legedyk 4, 8935 DG  
in Leeuwarden.
Incl. gratis parkeren.