KLASSIEKE ONTSPANNING

Tijd voor ontspanning na een drukke periode? Zin in een ‘APK-keuring’ van je lichaam die je frequent wil herhalen? Dan is dit de massage die jij zoekt.

Het is de meest bekende massagevorm van masseren en ken je wellicht ook wel onder de noemer ‘wellnessmassage’. Deze ontspanningsmassage, die niet alleen je hoofd leeg maakt, helpt ook tegen pijnlijke spieren, vermoeidheid, spierspanning, stress- en burn-outklachten. Het is dan ook een gerichte ontspanning. Een massage op maat en dus speciaal voor jouw lichaam.

Voor de optimale ontspanning gebruik ik warme olie en meerdere warme handdoeken. Masseren gebeurd met een zacht muziekje op de achtergrond en ik dek jouw lichaam toe met een deken. Zo blijf je lekker warm terwijl ik een lichaamsdeel van jou masseer.

Bij de klassieke ontspanning ontvang je een massage op de voor- en achterzijde van het lichaam. Het is handig om oude kleding aan te doen. Zo weet je zeker dat er geen olieresten in je favoriete kleding terecht komt.

Ik help je graag een handje om jouw lichaam en geest weer in balans te krijgen. Je bent meer dan welkom!

Duur en kosten: 60 minuten (alleen achterzijde) voor 63 euro, 90 minuten (achterzijde + voorzijde) voor 80 euro, 120 minuten (achterzijde, voorzijde uitgebreid) voor 110 euro.

Nekmassage in Leeuwarden
Centrum Satori

Openingsdagen

Maandag t/m zaterdag op afspraak geopend.

Emailadres

info@centrumsatori.nl

Telefoonnummer

0620242083
Beperkt bereikbaar

Adres

Legedyk 4, 8935 DG  
in Leeuwarden.
Incl. gratis parkeren.