ONTSPANNINGSMASSAGE MET JIKIDEN REIKI

Ja! Je leest het goed: een behandeling die deels bestaat uit een fijne ontspanningsmassage en deels uit een Jikiden reiki behandeling. Op zoek naar een diepere ontspanning en wil je van beide behandelingen een beetje? Dan is deze massage geschikt voor jou.

Voor de ontspanningsmassage gebruik ik warme olie en meerdere warme handdoeken. Masseren gebeurd met een zacht muziekje op de achtergrond en ik dek jouw lichaam toe met een deken. Zo blijf je lekker warm terwijl ik een lichaamsdeel van jou masseer. Voor de Jikiden Reiki gebruik ik geen (extra) olie en maak ik gebruik van handopleggingen. 

Ik start met een massage op de achterkant van je lichaam. Nadat ik je weer heb toegedekt met een dekentje, sluit ik het af met reiki op de achterkant van je lichaam. Daarna is de voorkant aan de beurt. Hierbij begin ik weer met de massage en eindig ik met reiki.

De behandeling kan ervaren worden als een intense ontspanning en ook wel echt het Deeprelax effect in lichaam en geest.

Wil je een verfrissend nieuw inzicht over jouw lijf krijgen én een volledige ontspanning ervaren? Dan heet ik je van harte welkom bij deze combinatie van Massage en Jikiden reiki.

Duur: 130 minuten
Kosten: 113 euro

Hoofdmassage in Leeuwarden
Centrum Satori

Openingsdagen

Maandag t/m zaterdag op afspraak geopend.

Emailadres

info@centrumsatori.nl

Telefoonnummer

0620242083
Beperkt bereikbaar

Adres

Legedyk 4, 8935 DG  
in Leeuwarden.
Incl. gratis parkeren.