MASSAGE EN KLACHTBEHANDELING

Behoefte aan ontspanning? Heb je fysieke klachten zoals onderrugklachten, pijnlijke schouders of bijvoorbeeld veel hoofdpijn en nekpijn? In deze behandeling geef ik je aandacht, daar waar je klacht is en verder extra aandacht. Dit zodat je klacht de aandacht die het verdient krijgt.

Klassieke massage is de meest bekende massagevorm van masseren en ken je wellicht ook wel onder de noemer ‘wellnessmassage’. Deze ontspanningsmassage, die niet alleen je hoofd leeg maakt, helpt ook tegen pijnlijke spieren, vermoeidheid, spierspanning, stress- en burn-outklachten. Het is dan ook een gerichte ontspanning. Een massage op maat en dus speciaal voor jouw lichaam.

Voor de optimale ontspanning gebruik ik warme olie en meerdere warme handdoeken. Masseren gebeurd met een zacht muziekje op de achtergrond en ik dek jouw lichaam toe met een deken. Zo blijf je lekker warm terwijl ik een lichaamsdeel van jou masseer.

Bij de klassieke ontspanning ontvang je een massage op de voor- en achterzijde van het lichaam. Het is handig om oude kleding aan te doen. Zo weet je zeker dat er geen olieresten in je favoriete kleding terecht komt.

Ik help je graag een handje om jouw lichaam en geest weer in balans te krijgen. Je bent meer dan welkom!

Duur en kosten: 105 minuten, (1 uur en 45 minuten) voor 99 euro.

Massage in Leeuwarden Massage in Friesland - Lomi Lomi - Reiki - Massage - Pure cacao in Friesland Leeuwarden