JIKIDEN REIKI

Als jouw energiestroom verstoord is geraakt, kun je onder andere last krijgen van stemmingswisselingen, hoofdpijn, buikpijn of menstruatieklachten. Herkenbare klachten? Dan is deze behandeling allicht iets voor jou. Deze behandeling kan ook een ondersteunende therapie voor jou zijn. Bijvoorbeeld bij een burn-out, depressie, darmklachten en vermoeidheid.

Jikiden betekend authentiek. Reiki zoals het van oorsprong is uitgevonden en ontwikkeld door Sensei Mikao Usui. Bij Jikiden Reiki wordt er gewerkt met de behandelmethode van de Byosen. De Byosen is een ophoping van gifstoffen in je lichaam. Ik heb geleerd om die Byosen te voelen en te begrijpen. Ik kan daardoor het lichaam helpen die gifstoffen af te voeren. Het doel van deze behandeling is om de energiestroom, daar waar die is verstoord is, weer te versterken. Door deze manier van handoplegging versterk ik het eigen herstelvermogen van jouw lichaam. Blokkades zonder verklaring kunnen daardoor zichzelf weer laten herstellen.

Ik maak bij deze behandeling geen gebruik van olie en je kunt je kleding aanhouden. Het is een behandeling waarbij ik alleen handopleggingen en lichte strijkingen gebruik. Er is een zacht muziekje op de achtergrond.

Jikiden reiki is gebruikelijk een traject van meerdere behandelingen. Dit om het gewenste resultaat te krijgen bij jouw klachten. Je kunt hierbij uitgaan van minstens vier behandelingen kort achter elkaar. Het is ook mogelijk om het eenmalig te doen. Het is dan meer gefocust op het krijgen van een verfrissend nieuw inzicht over je lijf.

Wist je dat er verschillende soorten reiki cursussen zijn? lees er hier meer over.

Zoals je op de afbeelding kunt zien, is het werkvlak niet gekleurd omdat dit per behandeling kan verschillen.

Je kunt ook een Jikiden reiki traject kopen. Daarmee kun je 3 x of 5 x achter elkaar komen om gericht aan je klacht te werken. Zo kun je extra goed aanvoelen wat Jikiden reiki in jouw helingsproces mag betekenen. Deze kun je ook vinden in de online agenda voor een voordeligere prijs van 3 x voor 151 euro of 5 x voor 255 euro .

Duur: 60 minuten
Kosten: 57 euro

Reiki in Leeuwarden
Massage Leeuwarden

Openingsdagen

Maandag t/m zaterdag op afspraak geopend.

Emailadres

info@centrumsatori.nl

Telefoonnummer

0620242083
Beperkt bereikbaar

Adres

Legedyk 4, 8935 DG  
in Leeuwarden.
Incl. gratis parkeren.