INTUÏTIEVE MASSAGE

Hou jij niet zo van de geijkte paden en doe je liever de dingen op intuïtie? Of weet je niet wat je moet kiezen? Dan is het fijn om deze massage te boeken.

Bij deze intuïtieve massage gebruik ik dat wat op dat moment jouw lichaam nodig heeft. Er  worden meerdere technieken toegepast uit verschillende massagemethodieken. Bijvoorbeeld de invloeden van onderarm technieken, sportmassage, shiatsu, voetreflex, klassieke massage en Jikiden reiki. Door deze massage worden de reflexen van het lichaam versterkt en blokkades in het lichaam worden verlicht. Deze massage wordt op gevoel gemasseerd naar aanleiding van wat jouw lichaam aangeeft.

Ik masseer daar waar het op dat moment goed voelt voor jou of waarvan ik denk dat aandacht nodig heeft. Ik tune in op jouw energie en probeer daar de verbinding te maken. Omdat het op intuïtie gaat is er geen standaard manier van masseren. Intuïtief masseren gebeurd met een zacht muziekje op de achtergrond en ik dek jouw lichaam toe met een deken. Zo blijf je lekker warm terwijl ik een lichaamsdeel van jou masseer.

Omdat ik gebruik maak van olie is het handig om oude kleding aan te doen. Zo weet je zeker dat er geen olieresten in je favoriete kleding terecht komt wanneer het weer tijd is om je aan te kleden.

Volg je intuïtie en wie weet tot snel!

Keuze uit: 90 minuten voor 90 euro of 120 minuten voor 120 euro.

Massage Leeuwarden Centrum Satori Reiki Leeuwarden Lomi Lomi Leeuwarden

Openingsdagen

Maandag t/m zaterdag op afspraak geopend.

Emailadres

info@centrumsatori.nl

Telefoonnummer

0620242083
Beperkt bereikbaar

Adres

Legedyk 4, 8935 DG  
in Leeuwarden.
Incl. gratis parkeren.