FERBINING TROCH IIS

Op 11 februari vindt het groot Bewust-Zijn en gezondheids EVENT plaats.

Dit project ‘Ferbining troch IIS’ is een projectplan geschreven en georganiseerd door Yoga met Joska en is onderdeel van IIS het Mienskipsproject van Arcadia. IIS is een productie van Arcadia en Keunstwurk en wordt mogelijk gemaakt door Provincie Fryslân, Prins Bernhard Cultuur Fonds en Univé. It Podium in IJlst is sponsor van de locatie en helpt mee met de uitvoering van het projectplan.

IIS staat in het teken van genieten, consuminderen en verbinding met de natuur waarbij ijs als verbindende oerkracht door alles heen loopt.

Joska Marrit van Yoga met Joska is initiatiefnemer voor dit bijzondere project. “Het is mijn missie om de wereld gezonder en leefbaarder te maken, te beginnen bij het individu. Tijdens IIS willen we dit aan onze bezoekers laten ervaren,” vertelt ze. “Het zou zo mooi zijn als we die shift van een prestatiemaatschappij terug konden maken naar een maatschappij waarbij je er écht mag zijn en waarbij we individuen en subculturen respecteren. Weer terug naar verbondenheid, naar samen en naar onze Mienskip.”

Tijdens IIS kunnen bezoekers kennismaken met de bekende technieken van Iceman Wim Hof. Voor deelnemers van 16 jaar en ouder wordt er een ijsbad workshop aangeboden. De Wim Hof ademhaling alleen al is een life-changer.

Daarnaast kan er onder andere een geleide meditatie worden gevolgd, aan yogalessen worden deelgenomen, reiki of klankschalen worden ervaren en Zoutkamer-IJlst stelt hun zoutkamer beschikbaar voor een bijzondere ervaring.

Ook voor de kinderen is er een uitgebreid programma, en ook aan de inwendige mens is gedacht.

Toegang is gratis, workshops kunnen worden gevolgd op donatiebasis. Voor sommige workshops is opgave noodzakelijk. Voor meer informatie en opgeven: https://yogametjoska.nl/ferbining-troch-iis/

Openingsdagen

Maandag t/m zaterdag op afspraak geopend.

Emailadres

info@centrumsatori.nl

Telefoonnummer

0620242083
Beperkt bereikbaar

Adres

Eebuurt 14, 8911 EV in Leeuwarden
Gevestigd in Pure Studio