AURA & CHAKRA HEALING

Wanneer er verklevingen in jouw energieveld zitten kun je last krijgen van gekke kwaaltjes. Zo kun je continu vermoeidheid voelen of vreemde lichaamspijntjes ervaren. Zo af en toe je energieveld uit te laten kammen en je chakra’s beter te laten stromen zorgt voor een betere balans en gezondheid in lichaam en geest. 

Deze behandeling noemen we een vitaliteitsbehandeling voor het energieveld. Dit omdat de reiniging vitaliteit geeft aan jouw aura. Hierdoor kan je energieveld weer in zijn ‘normalere’ staat werken en jou beter ondersteunen in je zijn. Heb je een specifieke klacht? dan kunnen we daar ook gericht op gaan werken door dat deel specifiek mee te nemen in de behandeling. Wanneer we deze klacht behandelen is het belangrijk om te weten dat je 24 uur daarna niet mag douchen. Dit omdat je dan de ‘energetische pleister’ eraf kunt spoelen.

Bij deze sessie behandeling is enkel je energieveld en raak ik je amper of eigenlijk bijna niet aan. Vooraf hebben we altijd even een moment van opstarten en kennisgeving over wat er gaat gebeuren. Jij houd tijdens de behandeling je kleding aan en rust op de massagetafel met een deken over je heen. Sommige mensen vallen heerlijk in slaap tijdens deze vitaliteitsbehandeling, en dat mag!

Duur: 50 minuten
Kosten: 55 euro

Massage in Leeuwarden Massage in Friesland - Lomi Lomi - Reiki - Massage - Pure cacao in Friesland Leeuwarden

Openingsdagen

Maandag t/m zaterdag op afspraak geopend.

Emailadres

info@centrumsatori.nl

Telefoonnummer

0620242083
Beperkt bereikbaar

Adres

Legedyk 4, 8935 DG  
in Leeuwarden.
Incl. gratis parkeren.