CACAOCEREMONIE

Zoek je verbinding met je volledige lichaam maar kom je telkens weer terug vast in je hoofd? Ben je eraan toe om dichterbij je zielsmissie te komen? Mis je de gronding in je lijf, waardoor je onzekerheid blijft voelen? Je intenties voor het nieuwe jaar dit keer echt opvolgen? Heb je het idee dat je vastloopt in een spiraal? Ga dan met ons mee op reis! 

Een reis die je terug brengt naar je staat van ZIJN. Je oprecht te verbinden met lichaam, geest & ziel.

Pure cacao is een plantmedicijn, een echte hartopener, die je helpt om naar binnen in te reizen, de verbinding met je hart te voelen, zelfliefde toe te laten en nieuwe inzichten verkrijgen.

De energie van cacao en het drinken van de cacao brengt een verschuiving in je energiesysteem met zich mee. Om deze half day cacaoceremonie compleet te maken gaan we naast Pure cacao maken & drinken; ๐˜š๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฅ&๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ | ๐˜ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜บ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ข | ๐˜š๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ต๐˜ฉ๐˜ด | ๐˜š๐˜ข๐˜ค๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ค๐˜ช๐˜ณ๐˜ค๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ค๐˜ญ. ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ฎ | ๐˜Œ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜จ๐˜จ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ | ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด & ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ/๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ.

โ€ข Weet wel dat Pure cacao geen psychedelica is.

โ—‡ Zaterdag 21 Januari 2023 van 12.30 tot 17.00 uur. Dit zal zijn in Pure Studio te Leeuwarden.
โ—‡ Beperkt aantal plekken i.v.m. dat we de groep niet te groot willen ๐Ÿ˜˜
โ—‡ We sluiten na de tijd af met een lichte maaltijd, persoonlijk gemaakt door Cassandra.

โ—‡ Als energetische uitwisseling vragen wij 88 euro. Betalen in twee termijnen is uieraard mogelijk.

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur gerust een bericht!

Wil je je opgeven? Dat kan via info@centrumsatori.nl

Jij en je hart zijn invited!