CACAO CEREMONIE

Pure cacao is een plantmedicijn, een echte hartopener, dat je helpt om naar binnen te reizen, de verbinding met je hart te voelen, zelfliefde toe te laten en nieuwe inzichten verkrijgen. De spirit van cacao laat je voelen wat overbodig is geworden en wat alleen nog maar in de weg zit tussen jou en de connectie met je hart.

Zo zit het boordevol magnesium voor je focus, ijzer voor energie en zuurstof, is het ontstekingsremmend door alle antioxidanten, geeft ontspanning, vermindert stress en daarnaast stimuleert het onze stofjes voor onze geluks en liefdeshormonen! Weet wel dat Pure cacao geen psychedelica is. Het kan in verschillende manieren worden gedronken zowel een hoge dosering ceremoniële of een dagelijkse lagere dosering.
 
Om de spirit van cacao samen te delen en te doorvoelen organiseer ik samen met een goede vriendin, Cassandra, een cacaoceremonie op zondagmiddag 21 Augustus en zaterdag 24 september. Dit zal plaatsvinden in Pure Studio, in Leeuwarden, van 13.00 tot 16.30 uur. We sluiten deze middag af met een lichte maaltijd.
 
Als bijdrage vragen we een zelf gekozen bedrag te geven tussen de 66 – 88 euro.

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur me gerust een bericht via het contactformulier.

Wil je je opgeven? Dat kan! Stuur een berichtje naar info@centrumsatori.nl of vind me op Instagram via een DM.
 
Jij en je hart zijn invited ♡
 
Cacaoceremonie friesland