LOMI INTRODUCTIEDAG

ALOHA 💙 Leeuwarden
 
Mijn Lomi Lomi massage leraar Ricardo Balkhoven komt naar Leeuwarden! Een eendaagse introductie in de Hawaiiaanse massage Lomi Lomi op zondag 26 februari ‘path way to the stars’

Maak kennis met een van de oudste en helende vormen van lichaamswerk. Lomi Lomi is de ceremoniële en spirituele massage uit Hawaï die als doel heeft de ziel helpen te ontwaken. Deze eendaagse cursus bevat een inleiding tot praktische massagetechnieken. Daarnaast leer je belangrijke context door te leren werken met Aloha (levensadem) en de HA breath en Mana (spiritule energie) . Ook leer je enige culturele en historische context van deze kunst. Er zal ook tijd zijn voor reflectie en integratie. De ervaringen van deze dag zullen je verrijken met een evenwicht tussen lichaam en geest. Deze workshop is voor iedereen die geïnteresseerd is in de helende kunsten. Er is geen massage-ervaring nodig. Als je werkt als een therapeut kun natuurlijk je het geleerde in je beoefening integeren.

Lomi Lomi ook wel genaamd de Loving Touch of “Loving Hands” massage is een vorm van helende massage, uitgedrukt vanuit het Hart.

De Lomilomi-massage creëert een verbinding van hart tot hart. De diepte van dit werk spreekt door de helende aanraking. Fysieke belasting, opgekropte emoties, diep gevoelde overgangen in het leven, of beperkende overtuigingen en gevoelens kunnen de energiestroom blokkeren, wat vaak wordt weerspiegeld als spierspanning op verschillende niveaus in het lichaam. Lomi Lomi helpt de blokkades los te laten en geeft tegelijkertijd de energie een nieuwe richting naar een groter gevoel van heelheid, ontspanning en bevrijding.

LomiLomi is dus niet alleen een fysieke ervaring; het vergemakkelijkt ook herstel op het mentale, emotionele en spirituele zijn.

De prijs is €130 voor een volledige dag training. Incl. Video voor training.

Ik, Ricardo Balkhoven, heb zelf o.a een LMP Lomi master program in Hawaii gevolgd en werk fulltime als beoefenaar trainer in Spanje, Engeland, Frankrijk, Nederland en België.

Reserveren of meer informatie kan via email rbalkhoven@gmail.com of 
zie ook mijn Facebook site Vida Vital.

De training is zondag 26 februari in Leeuwarderadeel. 

Zien we je dan!?
Lomi Lomi