DUOMASSAGE

Samen van een massage genieten in plaats van alleen.
Leuk om cadeau te doen!

 Samen met Thea van Thuis-bij Thea organiseren wij verschillende zogenoemde DUODAGEN. Kom samen genieten van een heerlijke duomassage in Leeuwarden! 

Volgende DUODAG:
Zondag 23 April (nieuwe datum!)

Een moment voor jullie om samen te genieten van een heerlijke massage en tijd naar keuze. Leuk voor vriendinnen/vrienden, moeder/vader, dochter/zoon of samen met je geliefde partner. Jullie krijgen tegelijkertijd een massage van 60 minuten of 90 minuten. Je kunt zelf kiezen welke massage en welke tijd je wilt. Na afloop kunnen jullie nog even heerlijk nagenieten met een kopje koffie en/of thee en wat lekkers.

Beschikbare tijden zondag 23 april ’23
11.00 uur = VOL
13.00 uur = 
15.00 uur = 
17.00 uur =

Er zijn verschillende keuzes die je kunt kiezen. Zie meer hieronder.

Klassieke massage
Het is de meest bekende massagevorm van masseren en ken je wellicht ook wel onder de noemer ‘wellnessmassage’. Deze ontspanningsmassage, die niet alleen je hoofd leeg maakt, helpt ook tegen pijnlijke spieren, vermoeidheid, spierspanning, stress- en burn-outklachten. Het is dan ook een gerichte ontspanning vooral gericht op de spieren en de ontspanning in het lichaam.
60 minuten – 65 euro p.p. (achterzijde)
90 minuten – 85 euro p.p. (voor + achterzijde incl. gelaat)


Lomi Lomi
ALOHA! Ga samen op reis met deze spirituele hawaiiaanse massage, ook wel bekend als de ‘touch of loving hands’. Het is sjamanistisch lichaamswerk en vraagt complete overgave van jouw lichaam en geest. Een aanraking die je hart, je ziel en de bron van het leven weer verbindt. Het werken met de levensadem door de zogeheten “Ha-ademhaling” en meditatieve stembegeleiding zorgen voor een verdiepende connectie. De aanraking is grotendeels met de onderarmen en gaat continue door in een vloeiende, dansende én liefdevolle beweging. Door de verrassende bewegingen en strijkingen die continu doorgaan, kom je in een intense ontspanning waarbij de gedachtes mogen vervagen. Temperatuur is rond de 25 graden bij deze massage. 
60 minuten – 75 euro p.p. (achterzijde inclusief buik)
90 minuten – 97 euro p.p. (achterzijde/voorzijde/incl. buik en gezicht)

Zwangerschapsmassage
Een massage in zijligging die geschikt is in alle stadiums van je zwangerschap. De aanrakingen zijn fijn, zacht en liefdevol. Deze massage is gebaseerd op zachtheid en werkt op de ontspanning. En ontspanning is wat je wilt tijdens je zwangerschap. Die zachtheid tijdens de massage zorgt er voor dat er niet te veel bloedcirculatie en hormonen worden gestimuleerd. Juist door niet drukpunten te gebruiken is deze manier van masseren veilig voor jou en je kindje.
60 minuten – 77 euro p.p. (zijligging links en rechts)
90 minuten – 99 euro p.p. (zijligging links en rechts + in rugligging armen, benen en het gezicht) Geschikt als je nog geruime tijd op je rug kunt liggen tijdens je zwangerschap.

Tijden kunnen in overleg een half uur afwijken ivm de gekozen opties.

Adres: Eebuurt 14 in Leeuwarden.
Opgeven kan via de knop op deze pagina.

Tot snel & veel liefs van ons! 
Thea & Lizette

Openingsdagen

Maandag t/m zaterdag op afspraak geopend.

Emailadres

info@centrumsatori.nl

Telefoonnummer

0620242083
Beperkt bereikbaar

Adres

Eebuurt 14, 8911 EV in Leeuwarden
Gevestigd in Pure Studio